torstai 10. huhtikuuta 2008

Toyota Yaris

Tuli tönittyä The Soundsia, eikä se kaduta. Laulaja Maja Ivarssonhan yrittää olla Debbie Harry, mutta vaalea tukka ja lyhyt hame ei riitä. Uutta Blondieta on tässä odotettu, vielä odotetaan.
Majaa hieman lähemmäksi Debbieta pääsee Morningwoodin Chantal Claret. Jotenkin on kuitenkin sellainen tunne, että erikoisen valloittava Nth Degree jää yhtyeen pääteokseksi.
Chantal on kyllä äärimmäisen erikoinen ihminen ja ollut esillä jo ihan tenavana. Katsokaa tämä ja yrittäkää pukea näkemänne sanoiksi. Itse en pysty.
9th Degree päätynee vielä joskus automainoksiin, niin kuin indieklassikko Cannonball. Mainoksen voi bongata töllöstä ihan näinä aikoina. Hassua kyllä piisin tehnyt osatyttöbändi The Breeders on tehnyt paluun.
Uudesta Soundista voi lukea mitä mieltä uudesta tulemisesta ollaan. Ei hyvää mieltä.
Joillekin yhtyeille tulisi surutta antaa armonlaukaus. The Breedersin vuoden 2002 paluulevy Title TK sai epämiellyttävän kunnian olla yksi rockhistorian huonoimmista levyistä. …. Valitettavasti tämän viestin välittäminen tai edes Pixiesin uudelleenlämmittäminen eivät estäneet Kim Dealia ja kumppaneita julkaisemasta uutta The Breeders -levyä...Mountain Battlesin kuunteleminen aiheuttaa vähintäänkin henkistä tuskaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vähän vaikuttaisi että Cannonball tuo kappale ei ole, vaan kökkö kopio - kuten Fasupala-mainoksessakin. Inhottaa tuommoinen kopiointi jotta ei tarttis maksaa orkesterille. En koskaan osta Toyotaa tai Fasupaloja, mieluummin jotain muuta merkkiä jokoa ei varasta.