maanantai 14. maaliskuuta 2016

Bubbling under

Ei vaan ehdi tutustua loistaviltakaan vaikuttavien artistien tuotantoon. Seuraavilta olen kuullut yhden (1) kappaleen, en muuta. Kaikki ovat kuitenkin huippukamaa.

Jacco Gardner  Find Yourself  Hollantilainen multi-instrumentalisti, jonka kappaleessa on tosi vahva tunnelma.Sellaista wanhan hywän ajan tuntua.

Car Seat Headrest Something Soon Tykkäsin piisistä heti. Jotenkin oletin automaagisesti, että bändi on brittiläinen. On alunperin Virginiasta, josta on Seattleen päätynyt. Nyt tuntuukin sitten oudolta ajatella, että olisi muuta kuin amerikkalainen indiebändi. Piisi on kyllä KOVA.

Les Savy Fav  Lets Get Out OF Here Tämä oli sitten heti selvästi amerikkalaista indietä, ihan New Yorkista. Vanhempaa jo, mutta kun nämä löytää joskus näin hitaasti. Päässyt kai True Blood -tv-sarjaan.

Autolux Turnstile Blues Kalifornialaista alternativea kymmenen vuoden takaa. Törkeän hyviä pikkujippoja kappaleessa. Kitarakuvio kuin The Breedersin basso. Vähän ehkä kliinistä, mutta oikein ok.

U.N.P.O.C. Here On My Own Tom Bauchop -niminen skotti levyttää tällä nimellä tai levytti. On bändiläinenkin, mutta en ole vielä niihin käynyt kiinni. Tässä on TUSKAA!

Ei kommentteja: