lauantai 23. huhtikuuta 2022

NEØV Rytmikorjaamolla 23.4.2022

Liveämpärilistaltani puuttui maailman suurista bändeistä NEØV. Ei puutu enää. Bändi esiintyi Rytmikorjaamolla lämppärin lämppärinä. Sara oli headliner, paikallinen Antivalent esiintyi välissä. Kuuntelin vain NEØVin. Työpäivä huomenna ja muuta. Olisin varmaan muutenkin kuunnellut vain heidät.

NEØV enemmän kuin vastasi odotuksia. Se rokkasi, mitä se ei levyllä tee. Rumpali huitoi parhaimmillaan menemään niin, ettei silmä pysynyt käsien perässä. Ja kitara vei leijuttelemaan korkeuksiin. Taustanauhan käyttö töksähteli välillä, mutta kaiken kaikkiaan parempaa kokemusta olisi ajankohta ja muut seikat huomioon ottaen ollut turha vaatia. Sitä paitsi minä olin varma, etten ko. bändiä koskaan livenä näe. Keikka meni hämmästellen sitä, että tämä on totta.

Jo kaksi ekaa levyä toimivat, mutta vuonna 2019 julkaistu Volant kuuluu TAPAUKSIIN, luulin bändin jo uupuneen matkalla, mutta se tuli takaisin ryminällä ja on tehnyt vain hyvää kamaa sen jälkeenkin. Miljoona pistettä siitä, että jaksavat tehdä tätä hommaa. Parasta, mitä Juankoskelta on tullut.

Kyllä friskasi!



Ei kommentteja: