tiistai 20. huhtikuuta 2010

Odottavan aika

Kaikenlaisia paluita ja uudistumisia tapahtuu keväisin. Esimerkiksi Indica tulee nyt englanniksi. Tuomas Holopaisella on näppinsä pelissä. Uusi sinkku In passing vaikuttaa pelokkaalta hutaisulta. Ei nyt oikein innosta. Miten kävi sen kanssa, kun Smak alkoi tehdä englanniksi? Kysymys ei ole retorinen, kun ihan oikeasti jäi seuraamatta.

Myös Stalingrad Cowgirls tulee takaisin. Omistan debyyttilevyn, jonka olen kuunnellut kerran läpi. En edes muista, onko se hyvä vai ei. Stalingrad Cowgirls on kuitenkin hyvin kannatettava bändi.

Uusimmassa Suessa lehmityttöjen levyarvostelu on kultaa: "Mitä jos Tiktakista olisi potkittu pois kilteimmät soittajat ja Katri Helenalta kuulostava laulusolisti?" "Powerpopballadit olisi pitänyt nakata Katri Ylanderille, ja lehmitytöt olisivat voineet viettää Novan teostorahoilla paheellista rock-elämää." Kiitos Jari Mäkelä. Levy saa 7 pistettä.

The Nationalin uusi levy saa 10 ja ylistävät arvostelut. Odotukset ovat jo niin kovat, että ne eivät voi täyttyä... MGMT saa 8 pistettä. Tuomio on väärä, koska 10 olisi oikein. Congratulations on äärimmäisen kova levy.

Ei kommentteja: