sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Disco inferno


G-ODD
Meadow Island


Kunnon hipsterinä viihdyin Provinssirockin toisena päivänä pienimmällä lavalla, Rumba-lavalla. Heti alussa esiintynyt oululainen G-ODD olikin koko päivän riemukkain esiintyjä. Suurin osa bändin musiikista on avaruuselektroa, mutta mukana on myös bluesia ja hiphopia. Kaikki ei toimi, mutta se mikä toimii, toimii hyvin. Yleisöä oli vain parikymmentä henkeä, mutta laadukasta se oli.

Samalla lavalla Villa Nah oli vaisu ja tylsä, mutta Joa Korhosen luotsaama Meadow Island oli ihQu. Keikka ei atmosfääriltään yltänyt aivan taannoiseen Rytmikorjaamon vetoon, mutta Joan teräskielinen akustinen kitara ja Jenni Kosken sormet toimivat.

Illan päätteeksi Crystal Castles laittoi kunnolla haisemaan. Tiesin levyjen perusteella odottaa outoa keikkaa, mutta se oli vielä oudompi. Valoshow oli aikamoinen, laulajatar ratsasti yleisön käsien varassa ja koko ajan tiukka biitti takoi Törnävänsaarta. Oli melkeinpä absurdia kokea se lauritähkämaassa.

Näkyi myös PMMP:tä, Disco Ensembleä ja Cypress Hilliä. Kyllä se PMMP melkoinen festarilaulattaja on, ei siitä mihinkään pääse.

Ei kommentteja: