keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kun radion aukaisee

Yleisradion nuorisomusiikkitarjonnan alennustilasta on esitetty monta tiukkaa perustelua, mutta ei se pelkästään alennusta ole. Nytkin yhdellä automatkalla tuli neljä (4) kokemusta.

1. Jarkko Martikaisen levyltä Usko soi kappale Jos mulla menisi todella huonosti. Ensin piti miettiä kuka laulaa, mutta Jarkkohan se. Heti alussa tuli selväksi, että kun on karismaa, tarvitaan vain akustinen soitin ja yksi kappale lauluääntä.

2. Lampela & Lampi -parivaljakolta soi Sirkuskarhu ja sehän oli jännittävä tuttavuus. En tiedä miten hyvä, mutta ainakin persoonallinen ja kiinnostava, mikä on enemmän kuin moni asia.

3. Perttu Häkkisen shöyssä soi ensin saksalaista reggaeta..

4...ja taisi heti toisena piisinä taisi tulla Supo-nimisen bändin Taivas mustaa purppuraa -piisi. Hauskaa Black Sabbathia, tosin videon perusteella vähemmän hauskaa (tai vielä enemmän hauskaa.) Ja niin, siinä soittaa bassoa ex-Rubik-mies Arvi.



No lisäksi on sanottava, että siinä soi myös Mars Volta, joka on aina hyvä, ei siis mikään kokemus ollut. Ja sitten myös jotain todella keskinkertaista amerikkaorientoitunutta rockia, josta osa oli suomalaista.

Ei kommentteja: