maanantai 24. syyskuuta 2012

Ähkivä Petra, kailottava Pink

Kaikki tykkäsivät TikTakista. Kun TikTak lopetti, se lävistetty teki musiikkia nimellä Dame, ja se oli hyvä. Hyviä kappaleita - harmi ettei siitä mitään tullut.

Solisti Petra teki musiikkia sitten kanssa, ei ole eka levy jättänyt muistijälkiä. Toinen tulee nyt, ja teaser-videolla Petra kertoo, että kuinka just näin piti tehdä. Taiteellisia juttuja ja sellaista.

Tulevalta levyltä jo soi radioissa kappale Nimeksi Anneli, joka on hölmö. Tykkään tosi paljon siitä kasaritaustasta, joka siellä kertsin takana kummittelee. Varsinkin se yksi koukku siinä... ai että kun siitä jatkaisi. Muutenkin sitä kasarisoundia olisi voinut puskea enemmän esiin, sillä ilman sitä kappale on nolla.

Rakenne on kummallinen, ja sitten se Petran laulaminen. Ei, ei, ei. Se ähkiminen ottaa voimille. Mitähän sitä, kun tykkää osasta piisiä, mutta inhoaa toista osaa?

Samaa vikaa on kuin tässä Pinkin uudessa piisissä, jossa on Fun.:in laulaja mukana. Kohta "You've been havin' real bad dreams" on maaginen. Pink on ärsyttävä kuten aina.



Ei kommentteja: