tiistai 27. tammikuuta 2015

Muistan vielä vuonna jotain jotain

Käyn joskus lukemassa Rumban nettisivuja ja lehdenkin kirjastossa. Usein tulee surullismielinen olo. Se siitä.

Syksyllä Rumbassa oli arvostelu Mewin konsertista. Olen nähnyt bändin kaksi kertaa Provinssirockissa. Muistot ovat mukavia, mutta eivät ikimuistoisia. Hyviä rokkikeikkoja olivat, mutta kun luin arvostelua, niin tuli kademieli niitä kohtaan, jotka joskus ovat kokeneet nousevan bändin tarpeeksi intiimissä tilassa.

Nyt oli Rumbassa linkki Mewin uuteen singleen Satellites. Se oli aika meh. No More Stories jne. -levystä on muka kuusi vuotta. Se ei nyt ihan huono levy ollut, mutta ei paljon muutakaan verrattuna inspiroituneeseen, turboahdettuun edeltäjäänsä. On luonnollista, että kun bändillä on ikää, sen uusi levy on ilmoitusasia, johon jossain määrin on tottunut. Ei ole ylimääräsitä jännitystä. Toisaalta Mew oli aikoinaan niin hyvä, maailman parhaita, että jotakin kihelmöintiä luulisi tuntuvan. Satellitesissa on kaikki Mew-elementit, mutta ei inspistä, ei lähde.

Myös AWOLNATIONILTA on tulossa uusi levy. Juuri julkaistu kappale on välillä ok, välillä ei. Video on kamala. Levyä odotan jonkin verran. Edeltäjä oli jotain niin tuoretta (omissa korvissani), että pessimistinä odotan pettyväni.

Ei kommentteja: