torstai 9. lokakuuta 2008

Jätettä prinsessoille...

..vai mikä on helmiä sioille -sanonnan vastakohta.

Ensimmäiset blogimerkinnät ovat proosaa, mutta sen jälkeen lähinnä ilmoituksia siitä, että kuuntelen, siis olen. Varhaisessa vaiheessa oli selvää, että taajuus uhkaa jäädä harvaksi. Oli kerättävä varastoa kuivan blogikauden varalle. Harvoinpa sitä on tullut purettua, varastoa.

Enää ei välttämättä edes muista, mitä milläkin linkillä tai sanaparilla oli tarkoitus ilmaista. Merkitsijän tuntien tuskin mitään kovin järkevää.

Mutta tyhjennetään nyt hiukan jäteastiaa.

Tää on ommattu Maarialle, vaikka se ei sitä varmaan koskaan saa tietää. Mikä on parasta Amerikassa. Ehkä cheerleaderit. Perinne on pitkä. Tässä Toni Basilin kuuluisa Mickey. Toni oli aika vanha cheerleaderiksi. Taisi olla 40-vee. Kerron siksi, että niinkin amörikkalainen kuin Mickeyn pitäisi olla, niin lädit teki sen ensin. Racey esittää kappaleen Kitty.

Satuin kerran kuuntelemaan progeyötä, ja sieltä tuli Soft Machinen Why are we sleeping, joka teki vaikutuksen. Yritin tubettaa, mutta sitä oikeaa ei löytynyt, sitä joka tekee vaikutuksen. Saa auttaa.

Versio 1: Gorky's Zygotic Mynci - Banana (tai jotain)

Versio 2: Kevin Ayers


Ja nämä ovat olleet niin hyviä, että on pitänyt laittaa muistiin.

Rock Kills Kid: I Don’t Want to Stay Kontemporaarista rockia.

Neko Case: Hold On, Hold On Naiskantria.

Tom McRae: Mermaid Blues Singer-songwriter mies, mutta ei kannata silti tuomita kuulematta.

1 kommentti:

Anssi kirjoitti...

Eksyin tässä blogiisi. Linkkiketju kulki suurin piirtein seuraavasti: google -> Pasi Viheraho (don't ask why) -> Jatkoaika -> Keskustelu Pasi Viherahosta -> linkki allekirjoituksessasi. Tässä sitä sitten ollaan. Monen kuukauden tauon jälkeen katsoin tuon Neko Casen videon, minkä linkitit. Se biisi on niin kova, että työnteko keskeytyi. Että kiitti vaan. Asiallinen blogi muuten, jatka valitsemallasi tiellä.