torstai 6. marraskuuta 2008

Japanin naisista powerpoppiin

Sedät vaanivat poppityttöjä.

Rumbassa kirjoitettiin myös vaarallisesta "jos pidät tästä, pidät tästäkin" -kategoriasta. Sinne menee helposti Asobi Seksu, tosin en ole varma mitä suosikkibändiäni se muistuttaa. Asobi Seksu on perustettu vuonna 2004 ja sen jippo on olla japanialainen yhdysvaltalainen bändi. Bändin on vaikea olla saamatta kulttisuosiota, jos se soittaa indiepoppia ja siinä laulaa japskityttö. Asobi Seksu kertoo, että on torstai, niin kuin onkin.

Hieman toisissa olosuhteissa Asobi Seksu voisi olla se vuoden kuuminta hottia oleva yhtye, nyt se on "vain" yksi käsittämättömän hieno bändi. Siis minulle. Jos tykkää Asobi Seksusta, tykkää myös The Sundaysista. Se taas oli 90-luvulla suosittu pop-yhtye. Näin minulle on kerrottu. En muista. Suosittu tai ei, oli hyvä.

Edelleen tulee myös tykättyä kovin paljon The Chameleonsista. Endlessy Falling on yksi upeimpia viime aikoina kohtaamiani kappaleita. New wave, kai. Lisäksi kappaleensa The Tears on lähinnä Lovea, mitä olen koskaan kuullut. Ja tiedätte kai, että Love on niin hyvä, ettei sitä ole syytä pilata ylisanoilla.

Ja puhutaan vielä vaikka Riden Vapour Trail -kappaleesta, joka kehittyy koko ajan ja on parhaimmillaan kun loppuu. Aina hyvä niin. Ja sanotaan, että parhaiten potkii Sisters of Mercyn Temple of Love.

Ei kommentteja: