torstai 26. maaliskuuta 2009

In Jori we trust

Ai että millainen on PMMP:n uusi levy Veden varaan? No se on loistava.

Neljä tähteä paukahti heti ensikuulemalta, eikä se parin uudemman pyöräytyksen jälkeen tunnu ollenkan ylimitoitetulta. Pikemminkin tämä kurkottaa viidettä. Leskiäidin tyttäriä en kai koskaan ole kokonaan läpi mennytkään, mikä lie syy. Jotain alitajuista kyllästymistä kai siinä on ollut. Mutta tämä toimii.

Avauspiisi Kuvia on vokaaleja lukuun ottamatta aivan täyttä Magenta Skycodea. Tuntuupa hassulta, että puoli miljoonaa pikkutyttöä kuulee Magentaa tällä tavoin. Pelottaa ja jännittää mitä Jori on säästänyt Magentaa varten. Eikö mitään, vai onko Kuvia sekunda-Magentaa, ja uskomattomia asioita on luvassa?

Veden varaan on komeasti sävelletty levy. Sitä on kyselty, että löytyykö täältä se kesähitti. Empä kuule tiijä, mutta ainakin on 10 kovaa piisiä.

1 kommentti:

Karhuherra kirjoitti...

Hyvin aseteltu tuo viiteen tähteen kurkottaminen, meikällä meinaa jo lipsua sinne. Saapa nähdä, mikä on tulos, kun levyä arvioi lehteen viikon tai kahden päästä.

Luotto Magentan levyyn on tämän jälkeen valtava. Aamun Hesarissa Jori-setä kertoi keskittyvänsä siihen seuraavat puoli vuotta. Kun sitä on jo askarreltu muutenkin aika pitkään, voimme vain päätellä, että jotain suurta on syntymässä.

Kriittisyys on muutenkin vähän yliarvostettua.