maanantai 31. maaliskuuta 2008

Sex and the City


Mitähän sitten, jos käy niin, että Kukasta tulee mun suosikkibändi ja ehkä vaikka hankkiutuisin puheisiin niiden kanssa. Että kehtaisiko kertoa, että tutustuminen oli ehkä 30 sentistä kiinni?

Siihen hintaan irtosi Anttilasta Kukan single. Ensimmäinen ostamani single muuten. Orkesteri esittää sävelmät Machine (vaikuttaa hyvältä), Hot Light (vaikuttaa tutulta) ja Waiting a Jet-Plane (vaikuttaa tavanomaiselta).

Odotin enemmän... kukkaisempaa. If you know what I mean. Ei tämä nyt niin kummallista ole, kun on ollut puhe. Melkein pitää huutaa, että tämäkö nyt on se kummallinen Risto, hä. En minä sano, että musiikki sinänsä on huonoa. Machinen pimputus ainakin on tarttuva.

Ja ostin toisenkin singlen. Syksystä asti odotin, että Anttila laittaa Happinessin Acceleraten aleen, mutta ei, ei. No nyt oli Accelerate hävinnyt kokonaan, mutta Need You irtosi 20 sentillä. Odotan kyllä tietäväni mitä saan, siksi en nyt ana lysoi.

Ostinko muuta? Ostin Keban levyn ja klassista nivaskan (siitä ehkä myöhemmin). Lisäksi hankin elokuvan Idioluutio. Sen suhteen odotukset ovat korkealla, mutta se ei kuulu tähän.

Ei kommentteja: