tiistai 16. joulukuuta 2008

Negatiivisemman ajattelun ryhmä

Maailmassa on tietenkin myös virheitä, ei kaikki aina ole ihQukivointa. Esimerkkivirhe on Chris Cornell, joka on joskus ollut ÄIJJÄ, mutta jonka uusi tuotanto vaikuttaa pelottavimmalta mitä on tehty. Senkin uhalla, että leimaannun taantumukselliseksi juntiksi, niin parahdan: Ei Soundgardenin-laulaja voi näin toimia.

Jos olisin ilkeä ihminen, niin sanoisin vielä, että nuorena kuolemisella on puolensa.

Ihmetellä täytyy, että kukaan enää etsii uralleen kimalletta Timbalandin tallista. Onkos sillä ollut edes hittejä enää? Mitään tuoretta Timbaland ei ole aikoihin tehnyt.

Tuo kolmen markan runpukone on yhtä sietämätön kuin DJ Shadowin piisissä Midnight in a Perfect World. Tämä herra Varjo on saanut nyt Suomessa viisitoistaminuuttisensa, koska on aikoinaan sämplännyt Pekka Pohjolaa. Ja tämä kirjoitetaan nyt sitten kaikkiin Pohjola-muisteloihin suurenakin kunniana. Shadow on kuulemma tehnyt komjan levyn, mitä näytteen perusteella ihmettelen.

3 kommenttia:

Golden AWe kirjoitti...

Tuo Cornellin edellinen "Carry On" oli jo sen verran hirveän laimea kokonaisuus että en taida uskalla uutta edes kokeilla. Näin se käy kun tekee ne perinteiset, eli lopettaa kokaiinin, alkoholin ja menee uusiin naimisiin plus perustaa perheen. Musiikki lässähtää, lähtee kaikki anarkia, itsemurhailuviilis ja maailmanloppu yleensäkin.

Todisteina esim. Red Hot Chili Peppers, joka heilui aikanaan sukat munissa, nykyään villasukat jalassa, ja heilumatta.

Onneksi on "Louder Than Love", "Badmotor Finger" ja muut Soundgarden-lätyt, sekä tietysti huikean hyvä soolodebyytti "Euphoria Morning". Ehkäpä meidänkin pitää Chrisin suhteen nyt "carry on".

Golden AWe kirjoitti...

Uuh, pahoittelen Badmotorfingerin väärää kirjoitusasua.

hannes_ko kirjoitti...

Ave AWe!

Muuten asiallisia huomioita, mutta villasukat on jees.

On valitettavaa, että myöhempien aikojen Chris Cornell (dum-dum-dum-dum) prijorisoituu myös Soundgardenin tuotantoon, vaikka sitä yrittää kovasti taistella vastaan.