tiistai 29. joulukuuta 2009

Avasin raamatun

Uskokaa mitä uskotte, mutta meikä kävi tänään ensimmäistä kertaa Pitchforkissa. Onhan siitä tullut kuultua, mutta oikeastaan en ollut varma onko se lehti vai nettisaitti vai molempia. No ainakin se on nettisaitti.

Pitchfork on indien raamattu. Hakusana Magenta Skycode ei kuitenkaan sanonut mitään, joten se on turhin s-tanan paikka, niin kuin eräs tunnettu persoona on sanonut. Jostain muusta.

Pitchforkin merkityksestä on tietenkin koko ajan voinut heittää hauskaa vitsiä. Katsotaan nyt alanko sitten skenettää minäkin tuolla. Ihan hyviä soittolistoja Pitchfork on kyllä tarjonnut, ne ovat tuttuja.

Löyhästi asiaan liittyen huomasin tänään myös, että Yeah Yeah Yeahs on julkaissut uutta musiikkia vuonna 2009. Jonkinlaista uudelleenjäsentelyä on tapahtunut, vaikka bändin tunnistaa kyllä YYY:ksi. Hyvää musiikkia se tekee edelleen. Joskus sitä luuli, että kyseessä on pelkkää hypeä. Ei ole. Joskus liitin YYY:n yhteen The Killsin kanssa. Missä on The Kills? Menen ottamaan selvää, ja katson Pitchforkista onko se enää cool.

1 kommentti:

Karhuherra kirjoitti...

Pillifarkkuja et sitten kyllä osta.

Pitsforkkia viileämpää taitaa muuten nykyään olla kummallisten musiikkiblogien (ei tämä) läpikoluaminen. Sieltä voi bongata pändejä ja kappaleita, joita et muutoin koskaan kuulisi (ehkä ihan syystä). Niillä bongauksilla saa skenepisteet jyrkkään nousukierteeseen.