sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Not Just in

Muistattehan, että sitä juustoisintakaan listahittiä ei kannata lopullisesti heti tuomita. Annetaan muutaman vuoden kulua. Ja tämän sanon nyt nimenomaan kaikille fellow ns. musadiggareille.

Kuulinpa juuri autossa Justin Timberlaken Rock Your Bodyn. Kun se aikoinaan pyöri musiikkikanavilla, niin eipä se aiheuttanut reaktioita. Se johtui todennäköisesti siitä, että siihen aikaan juuri tuollaisia kappaleita oli ääniaallot tulvillaan.

Tauon jälkeen kuultuna piisi on huomattavasti kasvanut, kun ajan yleinen henki on pyyhkäissyt pois ympäriltä roskan. Paljon tekemistä saattaa olla silläkin, että kuulin sen nyt autossa, jossa alaäänet toimivat tehokkaammin kuin saundipoliittisesti huomattavasti heikommassa televisiossani, tai herätyskelloradiossa. (Ja siksi YouTube-linkki on nt vähän hölmö.) No, joka tapauksessa se tehokas bassokuvio ja muu rytmiikka toimi juuri sillä tavalla kuin hitti toimii. Ei tässä ole mitään eroa Jackson 5:n tai Sam Cooken tai kenen tahansa sielukkaisiin kappaleisiin.

Sinänsä tämä ei muuta mielipidettäni Justin Timberlakesta, koska olen pitänyt Justinia aina laadukkaana viihdyttäjänä, sellaisena sinatramaisena yleisviihdyttäjänä, jotka nykyisin ovat harvassa.

Ei kommentteja: