torstai 7. tammikuuta 2010

Reality TV killed the Video Star

Nyt on tarjolla todella hämärää settiä. Kuka muistaa tällaisen kuin Addis Black Widow? Se oli ruotsalainen myyntitoivo, jota MTV Nordic väkisin yritti hevirotaatiolla iskeä läpi.

Se ei ollut pitkä tarina se menestys, mutta jotain bändi sai aikaan. Video Goes Around Comes Aroundista jäi kummittelemaan jostain syystä päähän ja luuppi palaa kiusaamaan aina silloin tällöin. Löysä ärränbee, laulajan "now" ja tuo dua-wah-wah-wah ovat kamalia asioita, mutta toisaalta jotain erikoista tässä kuitenkin on.

Silloin kun minä olin pieni, niin aika paljon halusin saada katsoa MTV:tä. Kun aikoinaan muutin MTV:n vaikutuspiiriin, niin kanavasta tuli tärkeä, lähes MoonTV:n veroinen merkittävyydessään.

Aivan ensimmäiseksi sieltä jäi muistiin The Corrsin Breathless, jota MTV Nordic soitti joka toisena piisinä. Ihmekö sitten, että kappale on edelleen minulle jonkinlainen kotoa lähdön soundtrack. Nostalgiapiiseistä se on top5 -kamaa.


Muistiin jäi myös muun muassa Tityo ja hittinsä Come Along. Miten edes ruotsalaiset voivat uskoa noin löysään meininkiin?

Entäpä Boomkat ja The Wreckoning?

Ja kun tarkemmin ajattelee, niin aivan aluksi asunnossani ei näkynyt edes MTV, vaan Viva, joka soitti koko ajan Roller Girliä! Super Star jäi jotenkin mieleen...

Ei kommentteja: